Gamma

Vomeca is doorheen de jaren met zijn herstellingswerk in aanraking gekomen met verschillende merken van kookapparatuur. Op deze manier heeft vomeca een selectie van topmerken uitgekozen om te verdelen, waar zij 100% achter staan, alle wisselstukken kunnen leveren zodoende ook u een goede service kunnen verlenen.

Door het brede gamma kunnen we iedere kok in de grootkeuken of in de horeca, restaurant of brasserie aan zijn wensen laten voldoen.
Een heerlijk gerecht komt pas tot zijn recht in een optimale keuken !

Onze grootste specialiteit richten we op de Combisteamer van Convotherm.
De Convotherm hetelucht stoomoven is het paradepaardje van Vomeca.
De zaakvoerder kent alle types op zijn duimpje, inclusief de oudere ovens.


We zijn dan ook in Oost & West Vlaanderen bekend voor onze snelle en efficiënte herstellingen.

 
Een Combisteamer of combi – oven is niet meer weg te denken in de hedendaagse professionele keuken. Daarom is een Convotherm oven ook de rechterhand van de chef. Koken, pocheren, braden en zelfs grillen kan allemaal met deze machine.
Door zijn gemakkelijk gebruik, snelle instellingsmogelijkheden en zijn stevige bouw is dit een echt topmerk.

Naast de Combi-steamer kan ook een degelijk gasvuur, friteuse, kookplaat, … niet ontbreken in uw keuken.
Voor deze professionele kooktoestellen werken wij samen met Bertos en Bonnet en Palux 
Bertos levert een zeer groot gamma die prijs – kwaliteit heel goed is. Dit van fornuis tot plancha – bakplaat.
Wilt u een topkwaliteit in uw keuken, waar het uitzicht ook iets meer is, dan is Palux kookapparatuur uw keuze. De Palux toestellen hebben het al bewezen door de jaren heen dat ze bedrijfszeker zijn. Uniek voor dit merk is de mooie aflijning van zijn meubilair. 

Voor uw natte of afwaskeuken bieden we u de gamma’s van Aristarco en Rhima aan. Deze topmerken bieden u een professionele afwasmachine die al uw hardnekkige vaat de baas kunnen. Beiden hebben in hun gamma glazenmachines , doorschuif en pottenwasmachines in hun gamma.
Voor het nog grotere werk zijn er band en korfmachines die uw vaatwerk doen.

Natuurlijk mag het inox meubilair niet ontbreken voor een snelle en efficiënte werking in uw keuken. Voor ergonomisch en hygiënisch te werken en voor het optimaal gebruik van iedere hoek in uw keuken heeft u de juiste tafels en chefrekken nodig. Vomeca levert en plaatst deze voor u.
Maar ook een professionele dampkap of wasemkap kan niet ontbreken voor de ideale afzuiging.
Tot slot kan u beroep doen op Vomeca voor al uw inox op maat, waardoor gaten en kieren perfect zijn afgewerkt. Ook herstellingswerk van RVS / inox op alle kooktoestellen kunnen toegepast worden.

Doordat vomeca zich specialiseert in het “warme gedeelte” van de keuken, verkopen en herstellen we geen toestellen of machines in het “koude gedeelte” . Vomeca vertrouwd daarom op gespecialiseerde koeltechniekers. Voor een totaal concept is het natuurlijk ook mogelijk tezamen met uw vaste koeltechnieker uw droomkeuken te verwezenlijken.