Friteuses

Vomeca verdeelt 2 top merken friteuses :

Bertos friteuses

Berto’s maakt sinds 1973 kookapparatuur en blijft steeds innoveren om zijn toestellen voor professioneel gebruik optimaal te maken
Berto’s creëert toestellen die mooi ogen, maar ook makkelijk te onderhouden zijn.
Berto’s blijft op ieder moment toezien op de hoge kwaliteitseisen en met het ISO 9001 certificaat kunnen ze dit garanderen. 
Berto’s is een ideale werknemer in uw keuken, voor een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. 

Bekijk het Bertos gamma friteuses (klik hier)

Bonnet/Thirode friteuses

Bonnet-Thirode Belgium maakt onderdeel uit van de ITW groep, wereldleider op het gebied van professionele en hoogwaardige apparatuur voor de grootkeuken en horecakeuken.
Dus Bonnet-Thirode is in staat te investeren in de modernste productieapparatuur, en research, waarvan uiteindelijk u als klant profiteert.   

Met de professionele kookapparatuur van Bonnet komt de ideale werksituatie in uw keuken binnen handbereik.
De optimum van Bonnet, verkrijgbaar als 700 –of 900-lijn, is een complete kooklijn met een ingenieus modulair ontwerp. De optimum biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De modules kunt u perfect afstemmen op uw horecakeuken of uw grootkeuken, hetgeen de productiviteit verhoogt. Deze lijn is een zeer degelijke kooklijn volledig  uitgevoerd in 2mm hoogwaardig Inox.

Voor de zeer intensieve horeca -en grootkeuken bieden wij de Bonnet Premium kooklijn.
Het roestvrijstaal in 3mm zorgt voor de extra kracht. Met zijn uitneembare branders op gas en waterbed, maakt hij een duidelijk onderscheid t.o.v. de optimum apparatuur.
De toestellen van Bonnet-Thirode geven u een degelijke en betrouwbare keuken voor een lange toekomst.

Bekijk het Bonnet/Thirode gamma friteuses (klik hier)